Патріарх Філарет відзначив керівника "Рівнегазу" орденом

Це вже не перша його нагорода

Архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон за дорученням Філарета  вручив керівнику ПАТ "Рівнегаз" Петру Дубасу

орден Святого рівноапостольного князя Володимира Великого ІІ ступеня.

Привітав з нагородою та нещодавнім ювілеєм, побажав злагоди, миру та безмежної любові і терпіння до недобросовісних «конкурентів». Також додав,

щоб Всемилостивий Господь за жертовність і любов до України та Української Помісної Православної Церкви, які Петро Дубас постійно проявляє, укріплював його душевні і тілесні сили, маючи які, він ще довго буде нести високий обов’язок служіння Богу та народу України.

Як повідомляє Рівненська парафія УПЦ КП, Петро Дубас неодноразово допомагав багатьом парафіям і монастирям, ніколи не відмовив, коли була потрібна допомога з будівництва храму, іконостасу, дзвіниці чи недільної школи. Також він допомагав, коли капелани єпархії вирушали у зону АТО і зверталися до нього за підтримкою.

До речі, Петро Дубас відзначений ще й іншими високими церковними і державними нагородами:

орденами Святого Миколая Чудотворця, орденом «За заслуги» ІІ ступеня, почесними відзнаками 3-х ступенів НАК «Нафтогаз України», Патріаршими та Архієрейськими благословенними грамотами тощо.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень