Патріарх Філарет відзначив керівника "Рівнегазу" орденом

Це вже не перша його нагорода

Архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон за дорученням Філарета  вручив керівнику ПАТ "Рівнегаз" Петру Дубасу

орден Святого рівноапостольного князя Володимира Великого ІІ ступеня.

Привітав з нагородою та нещодавнім ювілеєм, побажав злагоди, миру та безмежної любові і терпіння до недобросовісних «конкурентів». Також додав,

щоб Всемилостивий Господь за жертовність і любов до України та Української Помісної Православної Церкви, які Петро Дубас постійно проявляє, укріплював його душевні і тілесні сили, маючи які, він ще довго буде нести високий обов’язок служіння Богу та народу України.

Як повідомляє Рівненська парафія УПЦ КП, Петро Дубас неодноразово допомагав багатьом парафіям і монастирям, ніколи не відмовив, коли була потрібна допомога з будівництва храму, іконостасу, дзвіниці чи недільної школи. Також він допомагав, коли капелани єпархії вирушали у зону АТО і зверталися до нього за підтримкою.

До речі, Петро Дубас відзначений ще й іншими високими церковними і державними нагородами:

орденами Святого Миколая Чудотворця, орденом «За заслуги» ІІ ступеня, почесними відзнаками 3-х ступенів НАК «Нафтогаз України», Патріаршими та Архієрейськими благословенними грамотами тощо.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень