Паспортний стіл у Рівному пінопластом не обкладатимуть. Принаймні поки...

Про це на своїй сторінці у ФБ написав «опорівець» та громадський активіст Андрій Токарський

За його словами, роботи з реконструкції фасаду припинили до того часу, доки об'єкт на Словацького, 3 не отримає паспорту об'єкту культурної спадщини. За словами Токарського, такої домовленості було досягнуто під час зустрічі з секретарем Рівненської міської ради Сергієм Паладійчуком та Наталією Поліщук (начальник управління комунальною власністю Рівненської міської ради).

Зауважимо, також, що споруда перебуває у власності міста, а Державна міграційна служба її орендує.

Також, напередодні начальник управління культури і туризму міста Тарас Максименко розповів Радіо Трек про перелік з 54 об'єктів, що був переданий у Рівненську ОДА для затвердження їх, як об'єктів історико-культурної спадщини.

Що ж до будівлі на Словацького, 3, то як каже Максименко у кулуарах ОДА говорять, що її можуть і не визнати таким об'єктом через численні перебудови та ремонтні роботи.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень