«URBAN FEST. RIVNE»: рівнян знайомитимуть з містом

15 жовтня в Рівному вперше проходитиме урбаністичний фестиваль, що познайомить жителів та гостей з історією всіх куточків міста

Одним з елементів фестивалю стануть тренінги спеціалістів. Розповідатимуть про те, що таке місто і як проявити себе в ньому за допомогою вуличного мистецтва.

Основним завданням фестивалю організатори означили соціальну складову – це збір коштів для перетворення звичайного двору біля будинку 3А на вулиці Словацького у відкритий арт-простір – оригінальний мистецький дворик «Словацького 3’ART».

Як зазначає один з організаторів фестивалю Андрій Токарський, на заході рівнянам розкажуть про ті куточки міста, на які вони в звичайному житті не звертають увагу, не помічають їх родзинок. Далі пряма мова:

Невідомі нам будинки, невідомі дворики, вулиці, біля яких ми можемо щодня проходити, але не звертати на це увагу. Не звертати увагу на їх особливості та історію. Ми хочемо рівнянам показати Рівне з тієї сторони, на яку вони щодня не звертають уваги

В основну програму фесту ввійшли майстер-класи, ворк-шопи, вуличне мистецтво та їжа, квести, презентації та спілкування. Ще однією родзинкою стане можливість надрукувати на своїй улюбленій футболці чи кофті логотип «URBAN FEST. RIVNE» або інше зображення відразу на вулиці. Також після закінчення фестивалю зацікавлених чекає незвична нічна екскурсія містом.

Саме дійство проходитиме на вулиці Словацького 15-го жовтня з 12 до 23 години.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень