У Рівненському МБК були сотні військових (ФОТО)

На честь визначної дати

Рівненські військові сьогодні зібралися з нагоди 26-річчя ЗСУ. У приміщенні МБК нагородили відзнаками кращих віськовослужбовців, а також вшанували загиблих на Сході побратимів хвилиною мовчання.

В оперативному командуванні «Захід», до якого входить і наша область, з початку війни полягли 472 воїни.

Попри болючі втрати наші військові мають здобутки, про які хочуть розказати у день свого професійного свята. Розповідає керівник прес-служби командування «Захід» Анатолій Прошин:

З початку війни ОК "Захід" стало на ноги. Ми отримали нові зразки озброєння, ми отримали нову форму, нове харчове забезпечення.

Рівненський військовий полігон вважається одним із найкращих в Україні, адже на ньому найкращі побутові умови та матеріальна база. Недаремно ЗСУ вважаються одними з найпотужніших армій в Європі.

Також саме 24-та бригада з Рівненщини першою зіткнулася з російськими військами на Сході, розповідає Анатолій Прошин. Тоді українські солдати дали серйозну відсіч противнику.

Військові сподіваються, що держава більше фінансуватиме армію, адже нині значну частину провізії та засобів на фронт все ще привозять волонтери.

Наші новини завжди можна знайти у Facebook та Telegram

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень