«Пакт заради молоді 2020» підписали на Рівненщині

Це український варіант загальноєвропейської ініціативи

Рівненська область долучилась до підписання Пакту у межах програми «SkillsLab: успішна кар’єра».

Документ має на меті побороти проблему безробіття європейської молоді, виконуючи поставлені цілі: 100 тисяч нових місць стажування та роботи для молоді, 10 тисяч партнерств бізнесу та освітніх закладів, а також Національні Плани дій у кожній країні Євросоюзу.

Першою компанією, яка виявила бажання долучитись до Підписання пакту, стала торгово-промислова компанія «Європон-Смига».

Начальник відділу у справах молоді Рівненської ОДА Наталя Чигир зазначила, що ініціатива, яку підтримала наша область, матиме велике майбутнє:

Цей Пакт - гарний приклад соціальної відповідальності між молоддю та бізнесом. На сьогодні дуже важливо поєднати освіту, виробничий процес і можливості для застосування молоддю отриманих у вишах знань. Якщо ми зможемо допомогти віднайти хорошу та перспективну роботу для молоді, то завтра будемо жити у добротній і процвітаючій державі.

Між іншим, компанії Рівненської області запрошують приєднатися до підписання  Українського «Пакту заради молоді  2020». Напередодні до цього уже долучилися Київ, Львів, Суми, Івано-Франківськ, Вінниця та Одеса.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень