П’яний священник УПЦ МП кидався на людей, бо з ним відмовилися пити пиво (ФОТО/ВІДЕО)

Його покарали

Колаж "Телеграфа"

Клірик Дніпропетровської єпархії УПЦ протоієрей Сергій Рєзнік кидався на людей. Причиною агресії п’яного священнослужителя була відмова перехожих випити з ним пива. Чоловіки не піддалися на нетверезі провокації церковника, тому суперечка закінчилася лише штовханиною.

Момент конфлікту потрапив на відео, яке швидко розлетілося мережею.

 

За поведінку прихильника УПЦ МП звільнили, повідомили на офіційному сайті Дніпропетровської Єпархії. Там зазначили, що поведінку Рєзніка вважають аморальною, адже вона ганьбить високий сан священнослужителя. Там опублікували таке повідомлення:

2 січня 2023 року Указом Керуючого Дніпропетровською єпархією Української Православної Церкви митрополита Дніпропетровського і Павлоградського Іринея, клірик Дніпропетровської єпархії УПЦ протоієрей Сергій Рєзніков за аморальну поведінку, що ганьбить високий сан священнослужителя, звільнений з посади настоятеля храму на честь ікони Божої Матері «Призри на смирення» смт. Слобожанське Дніпровського району Дніпропетровської області та заборонений у священнослужінні (Указ № 03 від 02.01.2023р.).

Нагадаємо, днями ми писали, що у Вінниці чоловік перерізав горло священнику просто у церкві. Священника госпіталізували, його встигли врятувати. Нападником виявився місцевий мешканець, який перебуває на обліку у психіатра. Його затримали.

Священнику УПЦ МП у Вінниці перерізали горло прямо у храмі (ФОТО)

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень