Озброєне викрадення немовляти у Києві: злочинцем виявився батько

Він вважає, що сину так буде краще

Викрадення дитини у Києві наприкінці червня отримало несподіваний поворот. 10-місячного хлопчика у мами Ангеліни Шаранди забрав батько Павло. Малюк живе тепер з ним і бабусею, а його матір, начебто, звинуватили у «всіх гріхах».Про це повідомляє «РБК».

Нагадаємо, що дівчина з Києва заявила, що у неї вкрали дитину грудного віку. Відбулося викрадення серед білого дня. Малюка вирвали у неї з рук двоє озброєних чоловіків. 

При цьому батько хлопчика каже, що синові з ним буде краще. Маму до дитини пустили - поспілкуватися і погодувати, але малюк продовжує жити з батьком і бабусею, пише ТСН.

Ангеліна розповідає, що зв'язалася зі службою у справах дітей і їй вдалося добитися побачення з сином. Вона погодувала дитину грудьми і переконалася, що за ним достатньо добре доглядають.

Я його погодувала, побавилася, побачила, як він там без мене. Переконалася, що з дитиною все гаразд, що за ним добре доглядають. Але віддавати мені дитину навідріз відмовляються. А я дуже сумую за сином, - сказала мама хлопчика.

Цікаво, що Павло, батько дитини, визнав, що це він забрав дитину у колишньої. Але зброї (як стверджує вона) ніякої не було, а до авто втікав, щоб не злякати дитину сваркою з Ангеліною.

Мати його сина, каже Павло, веде неправильний спосіб життя: палить, вживає алкоголь, та ще й сидить на заспокійливих. І «сина з матір'ю залишатися просто небезпечно», - упевнений він.

Мій син, якому 22 серпня виповниться рік, з народження проживав з нами, з моєю родиною, він тут прописаний і тут має жити, а не поневірятися по зйомних квартирах з матір'ю, що не може забезпечити йому нормальний повноцінний догляд, оскільки вживає алкоголь, палить і вживає заспокійливі препарати.

А тут я і моя мати, яка нас виростила п'ятьох - у мене ще є сестра і три брати - зможемо дати йому все, чого син потребує, - розповів Павло.

Крім того, Павло підтвердив слова Ангеліни про те, що він вегетаріанець. Їсть рибу, яйця, молочне і те ж саме дає синові.

Я тільки проти м'яса, а так - дитина отримує всі необхідні продукти і вітаміни, - заявив він.

Також Павло додав, що Ангеліну вони всі любили, «прийняли такою, яка вона є, а вона з ними так вчинила». Крім того, у неї нібито є шестирічний син Роберт від попередніх стосунків, який живе зі своїм батьком.

У поліції розповіли, що кримінальне провадження не відкривали, бо сина забрав рідний батько. Хоча дівчина і заявила про викрадення.

Нагадаємо, що дитину, за словами матері, вихопили у неї з рук серед білого дня і відвезли в невідомому напрямку 28 червня. Це сталося у житловому масиві Позняки, а викрадачі були озброєні.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень