Освячені паски додому доставлятиме «Укрпошта». Лишилося кілька днів на замовлення

Вже з наступного тижня

Освячені паски українцям доставлятиме «Укрпошта». Про це повідомив голова компанії Ігор Смілянський у себе на сторінці у Facebook.

Безкоштовну доставку можна замовити на сайті "Укрпошти" або через контакт-центр. Листоноші чи кур'єри приноситимуть великодню випічку додому з 13 до 17 квітня залежно від дати замовлення та населеного пункту. 


«Укрпошта» спільно з нашим партнером Київським хлібозаводом пропонує зберегти своє здоров'я, нікуди не ходити, а замовити паску додому, не позбавляючи себе свята навіть у таких складних умовах.

Вартість пасок - 30 і 50 гривень (300 і 450 грам), а доставка Укрпоштою буде БЕЗКОШТОВНОЮ. Представники православної і греко-католицької церков обіцяють допомогти нам в освяченні пасок (я в курсі, що не зовсім по канонах), щоб дати можливість особливо людям в групі ризику, все-таки залишитися вдома у Великдень.
 

Замовлення на нашому сайті (кращий метод) https://www.ukrposhta.ua/ua/bezpechnii-velikden-z-ukrposhta, за телефоном 0 800 300 545 або через листонош ми приймаємо до кінця дня 12 квітня, щоб встигнути доставити навіть в найвіддаленіші села нашої країни до 18 квітня, - пише Смілянський. 

Зауважимо, що "Укрпошта" пропонує благодійним організаціям підтримати ініціативу. Автором ідеї Смілянський називає міністра інфраструктури Владислава Криклія. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень