Остерігайтеся обману та підступів: гороскоп на 4 квітня

І дещо про сюрпризи від коханих

ОВНИ

Не бійтеся труднощів, адже ви зможете їх подолати та зміцнити свою віру в себе. Та й в очах оточуючих зросте ваш авторитет.

ТЕЛЬЦІ

Не турбуйтеся про поточні справи - матеріальні та професійні питання вирішаться швидко й на вашу користь. Намагайтеся позитивно дивитися на життя й більше думати про хороше.

БЛИЗНЯТА

До пропозицій, які надійдуть цього дня, поставтеся з усією серйозністю, адже якась з них допоможе в реалізації вашої мети.

РАКИ

День пройде спокійно, якщо ви поставите на перше місце свої бажання і потреби. Особливо це стосується особистих стосунків.

ЛЕВИ

Які б події не відбувалися навколо вас, вам поки краще не втручатися. У іншому випадку ви можете зробити необачні вчинки, які додадуть вам проблем.

ДІВИ

Зорі радять серйозно зайнятися особистим життям. Самотнім представникам знака потрібно більше часу проводити серед людей, оскільки саме зараз є шанс зустріти свою долю.

ТЕРЕЗИ

Уникайте участі в інтригах, навіть якщо дуже хочеться. Також утримайтеся від великих витрат, щоб потім не економити.

СКОРПІОНИ

Ухвалюючи будь-які рішення прислухайтеся до голосу розуму, а розбіжності залагоджуйте шляхом компромісу. У любовних стосунках очікуйте приємних сюрпризів.

СТРІЛЬЦІ

Люди викликатимуть у вас роздратування, тому зараз вам краще побути наодинці, щоб нікого не образити, розібратися в собі та заспокоїтися.

КОЗОРОГИ

Запорукою хорошого результату будь-якої справи буде ваша дисциплінованість і відповідальність. В особистих стосунках проявіть більше турботи та уваги.

ВОДОЛІЇ

Вам потрібно трохи знизити планку вимог до свого оточення. І підняти для себе. Постарайтеся цього дня обійтися без зауважень і докорів.

РИБИ

Обставини дозволять спокійно зібратися з думками та вирішити питання, що накопичилися. Остерігайтеся обману та підступів, особливо з боку малознайомих людей.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень