Ось чому ніколи не можна лягати спати з увімкненим обігрівачем

Поради на опалювальний сезон

Опалення в будинках та квартирах не завжди вмикають одночасно. Тому багатьом доводиться рятуватися обігрівачами, дехто не вимикає їх навіть уночі, але це дуже небезпечно.

Тепло може спричинити головний біль

Якщо ви прокидаєтеся вранці з легким головним болем, це може бути пов'язане з тим, що обігрівач був увімкнений всю ніч.

Під час сну організм втрачає до 0,75 л рідини, тому нестача рідини може призвести до того, що ви прокинетеся з головним болем або почуттям дискомфорту, тому що мозок не забезпечується киснем у достатній кількості.

У приміщенні зменшується вологість

В опалюваних приміщеннях часто надто низька  вологість. Через це стається пересихання слизових оболонок. Якщо вологість занадто низька протягом тривалого часу, людина може частіше хворіти.

Яка оптимальна температура у приміщенні?

Для спокійного сну температура має бути від 15 до 18 градусів за Цельсієм. Тож перед сном важливо вимкнути опалення та 10 хвилин провітрити кімнату, таким чином можна позбутися браку кисню та вологи. Вимикаючи опалення на ніч, ви не тільки краще спите, а й економите гроші на рахунках за електроенергію.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень