«Сон-туризм»: що це таке і чому він популярний

Набуває все більшої популярності 

По всьому світу у готелях і на курортах з'являється все більше місць і послуг, орієнтованих на сон.

Люди обирають такий формат відпочинку, за якого можна гарненько виспатися і поправити здоров'я таким чином.

Отже, в готелях і на курортах з'являється все більше місць і послуг, орієнтованих на сон.

Що цікаво, особливою популярністю такий формат відпочинку почав користуватися після того, як почалась пандемія коронавірусу. Як результат - низка великих гравців в готельній індустрії зосередились на тих клієнтах, що страждають від недосипу.

До прикладу, туристам частіше пропонують номери, оснащені інноваційною звукоізоляцією або поліпшеними ліжками, а також спеціальні умови для медитацій і релаксу. Це може бути і так зване меню подушок в залежності від того, в якій позі гість полюбляє спати, аромотерапію і розслаблюючі трав'яні напої. 

Докторка Ребека Робінс, що займається дослідженнями сну, пояснює: така тенденція назрівала давно. 

Раніше готельна індустрія була в основному зосереджена на речах, які відволікають від сну, тоді як більшість туристів заселяються в готелі, щоб поспати.

Люди часто пов'язують подорож з декадентською їжею, збоєм режиму сну, відвідуванням визначних пам'яток і всім тим, що ви робите під час подорожі, по суті, за рахунок сну. Тепер, я думаю, відбувся величезний сейсмічний зсув у нашій колективній свідомості та пріоритетах здоров'я та благополуччя, – пояснила вона.

На її думку, підвищена увага до недосипання і якості сну з’явилась із початком пандемії, коли багато людей заявили про своє недосипання.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень