Орхідея – квітка з характером

Аби її подарувати, треба мати сміливість

Існують квіти універсальні. Наприклад, подарувати тюльпани чи троянди – це оптимальні рішення, дякуючи яким нема жодного ризику порушити квітковий етикет. А існують особливі екземпляри, презентувати які треба мати сміливість.

Наприклад, така розкішна представниця квітного царства як орхідея – це варіант «на поціновувача». Вона відрізняється екзотичним зовнішнім виглядом і зачаровує кількістю кольорових варіацій. Спеціалісти УкрФлора радять ознайомитися з запропонованими видами за допомогою фото. Хоча, навряд чи зображення може передати всю красу і вишуканість орхідеї, розкіш її оксамитових пелюсток і мікси відтінків.

Презент, який вражає

Саме так, якщо ви хочете вразити когось – орхідея ідеальна квітка для подарунка. На вітчизняному ринку представлено вже чимало різновидностей і асортимент продовжує розширюватися. Кожна квітка привертає увагу і кардинально відрізняється від своєї «колеги» по виду. Так, знайти дві однакові орхідеї – нереально. Навіть у рамках одного сорту кожна квітка має свої особливості. Хтось дивує примхливим поєднанням відтінків, хтось зачаровує незвичайними формами пелюсток. Є квіти, які взагалі здатні здивувати зовнішнім виглядом навіть досвідчених квіткарів.

Дарувати орхідею актуально як у вигляді свіжозрізаної квітки (частини букета) так і у вазоні. Якщо це вазон – переконайтеся що ви точно знаєте яка це різновидність і як за нею доглядати. Як правило, до кожної квітки додається опис і інструкція по догляду. Якщо це квітка в букеті – насолоджуйтеся її красою і навіть якщо це дуже масштабна квіткова композиція, орхідея гарантовано буде грати в ній головну скрипку.

Відрізняються орхідеї не тільки кольорами, а навіть «принтами». Чого тільки варта квітка з «тигровим забарвленням». Все це (сорт, вид, колір, унікальність, екзотичність) впливає на вартість. Але демократичні ціни на щастя перетворили орхідею з квітки для «обраних» в екземпляр який по бюджету придбати всім хто втомився від квіткової класики на кшталт троянд, тюльпанів, гвоздик.

На вибір покупцям представлені квіти унікальні, завезені з екзотичних країн і вартість такого екземпляра може вражати. Тоді як більшість варіацій дуже доступні за ціною. При цьому ви гарантовано отримаєте квітку:

  • Якісну;
  • Яка відповідає всім стандартам;
  • Яка при належному догляді (якщо мова про вазон) буде довго милувати око своєю неповторністю.

Безперечно, всі квіти красиві. Але орхідея – це особлива квітка краса якої граничить з незвичністю і навіть химерністю. Але хай вас не лякає її візуальна оригінальність. Як показує практика та експерти UkraFlora це підтверджують власним досвідом, більшість споживачів з першого погляду закохуються в орхідеї й придбання одного вазону – це лише початок довгої історії. 

на правах реклами

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень