Орхідея в будинку: прикмети і забобони

Чи варто тримати квітку у квартирі

Орхідея приносить в будинок гармонію. Ця квітка символізує досконалість і чистоту. Так кажуть більшість прикмет. Але є й інші прикмети, які не радять тримати орхідею у своїй квартирі.

Прикмети про негативний вплив орхідей

  • Орхідея – це квітка для жінок, а тому її не варто тримати в домі, де живе самотній чоловік. Також не варто ставити орхідею у дитячій кімнаті сина, в робочому кабінеті чоловіка, а також у спальні подружньої пари вкрай не бажано.
  • Орхідею називають енергетичним вампіром. Ця рослина поглинає позитивну енергію в будинку, що завдає шкоди господарям. Тому її краще розміщувати у кухні, коридорі чи ванній кімнаті.
  • Забирати орхідею з чужого будинку – поганий знак. Вважається, що ця рослина швидко звикає до свого господаря. Тож новому власнику вона може спричинити конфлікти та суперечки в домі. Тож, навіть якщо вам віддають орхідею, дайте за неї хоч копійку.

Джерело: vseznayko

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень