Оприлюднили писки бандитів із Lexus, які били, вбили, а потім ще й застрелили добровольця Щербину

У Києві серед білого дня. На Теремках

Праворуч — місце злочину

Це сталося вчора. Вдень 21 жовтня на лінію 102 у Києві надійшло повідомлення про стрілянину на вулиці Академіка Глушкова.

Прибувши на місце події, інспектори патрульної поліції побачили скривавленого чоловіка. Охоронці порядку викликали медиків та кинулися надавати домедичну допомогу, проте врятувати загиблого не вдалося.

Опитавши очевидців, патрульні передали іншим екіпажам марку та колір автомобіля Lexus, яким мали рухатися убивці.

За даними слідства, між Щербиною, який був за кермом «Хюндай», та водієм «Лексус» виник конфлікт щодо першочерговості проїзду на дорозі. Але це була розмова не сам на сам.

Водій та пасажири «Лексуса», користуючись чисельною перевагою, накинулися та побили потерпілого, а потім керманич позашляховика ще й вистрелив у практично вже вбитого нелюдами добровольця.

Речниця прокуратури пізніше повідомила, що суд арештував усіх трьох підозрюваних.

Відомо, що у Щербини залишилися дружина і дитина.

Фатальний постріл із карабіна здійснив боєць ММА?

28-річний тренер з ММА, неодноразовий чемпіон боїв без правил В'ячеслав Вільцанюк.

За інформацією джерел Dетектив-Info, саме цього уродженця Києва правоохоронці вважають особою, яка здійснила фатальний для Олександра Щербини постріл.

У салоні іномарки, за кермом якої перебував Вільцанюк, «копи» вилучили карабін TsvircconS та дозвіл на цю зброю, виписаний на період дії воєнного стану на Дніпропетровщині.

Це карабін, який стріляє пістолетними патронами.

Отриманню дозвільної документації на зброю Вільцанюку не завадив факт його поточного перебування в статусі обвинуваченого в історії про шахрайство (ч.4 ст.190 КК України), що наразі слухається в Голосіївському райсуді Києва.

Йдеться про кейс використання класичної схеми, яку охрестили «Алло, мама?!», коли особам похилого віку телефонують аферисти, що відрекомендовуються правоохоронцями/лікарями та вимагають термінової передачі коштів задля врятування життів або звільнення від відповідальності родичів жертв.

Цікаво, що після арешту Вільцанюка до суду з клопотанням щодо передачі його на поруки зверталися трудові колективи ГО «Київський спортивний клуб бойових мистецтв» та ТОВ «СК «Спарта-Панкратіон».

Думаєте, відпустять?

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень