Дім на Жилянський пережив дві Світові, купу революцій, варварську забудову, але… (ФОТО/ВІДЕО)

Трагедія у Києві

Красень-дім упав під ударом кацапо-іранського дрону, заваливши 18 людей. Серед загиблих молода пара: жінка була на 6-му місяці вагітності.

У понеділок, 17 жовтня, столицю України знову атакували іранські дрони-камікадзе. Російські окупанти ймовірно цілилися у ТЕЦ, яка знаходиться у Шевченківському районі Києва, але потрапили у житловий будинок та офісний центр.

За інформацією мера Києва Віталія Кличка, рятувальникам вдалося витягти з-під завалів будинку 18 людей.

Зруйнований будинок на вул. Жилянській був частиною столичної історичної забудови.

Будівля простояла понад 120 років, поки її не зруйнували окупанти...

 

Усього вранці 17 жовтня було завдано 5 ударів дронами-камікадзе по Києву. Один дрон потрапив у стіну комунального підприємства у Шевченківському районі столиці, ще один – на територію одного з підприємств.

За попередньою інформацією, житловий будинок, до якого потрапив третій дрон, наполовину зруйновано.

Місцеві комунальники перекрили рух у Шевченківському районі. Кияни просять утриматися від поїздок до центру столиці та не ігнорувати повітряні тривоги.

У штабі ЗСУ повідомили, що сьогодні вранці протиповітряна оборона ліквідувала 11 дронів-камікадзе «Shahed-136», які вилетіли з території Білорусії.

Також агресор 17 жовтня завдав ракетних ударів по критичній інфраструктурі на Дніпропетровщині та Сумщині. Були попадання до Запорізької ТЕЦ, через що її довелося повністю відключити.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень