Оплата в один клік: Рівне стало пілотним регіоном, де запускають сплату адмінзбору через додаток «ДІЯ»

Так можна оплатити зокрема реєстрацію прав на нерухомість

Нову функцію сплати адмінзбору через застосунок «ДІЯ» представив під час Всеукраїнського Форуму «Україна 30. Цифровізація».

За словами заступниці голови Рівненської ОДА Іванни Смачило, переважна частина послуг з реєстрації потребує сплати адміністративного збору.

Серед них - державна реєстрація прав на нерухомість. Аби сплатити адміністративний збір за таку послугу, спочатку потрібно отримати у реєстратора квитанцію, потому сплатити збір у банку.

 

А вже після того знову повернутися до реєстратора з цим підтверджуючим документом, аби він зміг розпочати саму процедуру. Завдяки новій послузі цей процес змінився, - розповіла Іванна Смачило.

Відтепер жителям обласного центру для сплати  адмінзбору через застосунок «ДІЯ» потрібно засканувати QR-код, на екрані з’явиться зручна квитанція, яку можна оплатити в один клік.

Крім Рівного, послугу випробовуватимуть в Одесі й Хмельницькому.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень