Із садочків до тепла не підключені: №№ 42, 46 і 3 (Сичик)

А також – одна школа, учкомбінат та ПДМ

З учорашнього дня у Рівному офіційно почався опалювальний сезон.

В навчальні заклади міста тепло подали ще 17 жовтня. Однак деякі досі стоять без тепла. Які та чому, розповідає заступник начальника управління освіти Катерина Сичик:

Практично всі дошкільні заклади підключені вже до тепла. Не підключили ще дитсадки №3 і №46. Там якийсь порив трубопроводу та в самої котельні проблеми. 42-й садочок – там шукають ще якість проблеми.

 

Якщо всі ці три підключать, то питання з садками буде вирішено. Від цієї котельні, до якої підключені 3-й і 46-й також отримують тепло НВК №2 та Рівненська українська гімназія. Відповідно в них також поки що немає тепла. 

Міський навчально-виробничий комбінат і ПДМ. В управлінні сподіваються, що роботи вдасться завершити до кінця сьогоднішнього дня. Освітяни тримають простійний зв’язок з тепловиками. До слова, сотні будинків у Рівному також досі без тепла. В «Рівнетеплоенерго» просять не перейматися.

Ще перед початком опалювального сезону в установі попередили, що тепло в оселі подаватимуть поступово. Вродовж кількох днів тепловики проводитимуть обов’язкове налагодження гідравлічних режимів роботи теплових мереж котелень.

Наші новини у Telegram 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень