Опалювальний сезон у Рівному може початися пізніше

Через теплу осінь

Хоча тепловики Рівного майже готові розпочати опалювальний сезон, однак на дату 15 жовтня комунальники не орієнтуються.

Відновлювати подачу і тепла, і гарячої води найближчим часом не збираються через теплу осінь. Про це Радіо Трек розповів заступник міського голови Олексій Хмилецький.

Він нещодавно повернувся з наради у Києві, де збирали відповідальних за старт опалювального сезону у містах України, і ось що розповів за її результатами:

- На нараді розказали нам, як…, щоб ми вчасно запустилися і так далі. В нас все йде за графіком, у штатному режимі. Ми закінчуємо уже повністю ремонт теплотрас, яких відремонтували майже 6 кілометрів. Ми уже майже закінчуємо наповнення систем.

 

Пуск тепла і гарячої води залежатиме від температурних режимів. А поки прогноз говорить про те, що ще осінь буде теплою, ще місяць буде тепло. Приблизно.  

Зауважимо, що згідно з нормами, опалення повинні вмикати при утриманні середньодобової температури нижче +8 градусів протягом трьох діб. 

Виключенням, за словами Олексія Хмилецького, будуть комунальні заклади, до прикладу лікарні, у разі, якщо вони звертатимуться із відповідними заявами.

Нагадаємо, раніше міський голова Рівного повідомляв, що визначити старт опалювального сезону має Нацкомісія, встановивши ціну на газ для населення.

А підвищення тарифів, як відомо, вирішили поки відкласти.

Разом з тим, лишається і заборгованість перед «Рівнетеплоенерго»: близько 30 млн не відшкодувала держава за субсидії і пільги, ще близько 100 млн – борги населення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень