Онкохвора мешканка Рівненщини вже понад рік веде «Відверті розмови» в соцмережі (ФОТО)

У Фейсбуці

Марія Кузьмич

Журналістка видання "Сарненські новини", жителька Сарн Марія Кузьмич у листопаді торік завела сторінку "Відверті розмови". Навіщо це зробила - пояснила так:

Чому вирішила створити окрему сторінку Відверті розмови? Бо дуже часто запитуєте, чому їх більше немає в газеті "Сарненські новини".

 

Чесно кажучи, дуже хотіла видати їх окремою збіркою. Але не все так просто.

 

Однак вихід є. Ви знову зможете їх читати тут. Щось буде повторюватись. Писатиму й нові. Отож, Відверті розмови повертаються.

У "Відвертих розмовах" Марія Кузьмич розповідає, чому самотня, чи помінялася б з кимось своїм життя, як переживала почуття провини матері, яка працює, як подивилась іншими очима на життя після того, як у 2017 році перенесла першу онкологічну операцію.

Хвороба спонукала мене зняти цінники з суконь, що роками лежали в шафі, відкрити коробки з гарним посудом і користуватися ним, застелити найкращу постільну білизну, а в кухні повішати нові рушники для посуду.

 

А ще відчути по-новому смак хліба, помічати усмішки перехожих, отримувати задоволення від вітру.

 

Перестала відмовляти подругам удвічі молодшим за мене, якщо вони запрошували разом повечеряти чи відпочити. Адже нам завжди було і є про що поговорити.

Ще багато цікавого, про що думалося і відчувалося у різні періоди життя, про відповіді на одвічні людські питання щодо сенсу життя, свого місця в ньому знайде читач у "Відвертих розмовах" Марії Кузьмич. 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень