«Аліно, тримайся», - рівнянка потребує допомоги (ФОТО)

Жінка бореться з онкологією

29-річна Алина Пардус  — хвора на рак носоглотки. Вона вже тривалий час, понад два роки, проходить курс лікування і перенесла сотні маніпуляцій.

Нещодавно у жінки стався рецидив і їй призначили лікування дорого вартісними препаратом KEYTRUDA.

Аліна звернулася до небайдужих і просить допомогти зібрати кошти на лікування. Адже без цього препарату жінка не матиме шансу бачити, як росте її синочок.

Жінка звернулась до людей з таким словами:

Привіт тим, хто ще читає мене і переживає за моє самопочуття, кому ще не набридли історії про дороговартісне лікування та збір коштів.

Дякую, що Ви зі мною.

Мені, чесно кажучи, теж, уже хотілось би написати щось приємне і позитивне. Хотілось би лежати десь на березі моря чи хоча б озерця, а не в лікарняній палаті. Та нічого, скоро усе закінчиться і будемо втілювати свої мрії.

Вчора був вівторок - мій день. Ось уже 5 вівторків, з інтервалом у три тижні, я отримую препарат Кітруда. Якщо порахувати загалом у мені вже плаває в районі 700 тис.грн.!!!Це важко уявити.

Коли ми починали лікування, ці суми здавалися просто недосяжними. Але дякуючи моїм близьким, рідним, небайдужим людям, дякуючи усім Вам, гривня за гривнею ми збирали на кожен курс. Ми дуже надіялись, що обійдеться чотирма, проте попереду ще як мінімум три сеанси, а далі...невідомість. Залишається тільки надіятись на краще. 

То ж потрібно ще як мінімум 390 тисяч грн.

Усім, хто може, прошу максимальний репост. Можливо це читають благодійники, люди, які мають змогу матеріально допомогти, дуже прошу відгукніться. Не стійте осторонь чужої біди. 

Нагадую реквізити для допомоги:

4149 4991 2107 5822 Пардус Аліна.

Під постом у Фейсбук друзі пишуть дівчині слова підтримки:

Іра Тихонова- Батіг Мусічка моя! Все буде ґуд 

 

Люба Луцик Алінка,тетпляча ти наша дівчинка,ми всі тебе любимо, залишається ще трошечки в порівнянні з тим що перетерпіла,скоро будеш здоровою і успішною,так так все - буде добре!!!

 

Людмила Серединська Аліна тримайся

 

Andriy Melnuchyk Тримайся!!! Усе буде добре!!!

У той час, коли Аліна бореться з недугою, її спіткала щей людська жорстокість. Нещодавно у жінки шахраї викрали 180 тисяч гривень ,які для неї зібрали благодійники. Вона надіялась, що поліцейським вдасться повернути гроші.

Однак, каже Аліна, поки немає результатів:

- Як кажуть поліцейські – «Слідство триває». Але, чесно кажучи, надії, що гроші повернуться немає ніякої. Хоча зараз ті 180 тисяч грн були б такими доречними. Коли це сталося, до мене телефонували і знімали сюжет ТРК Україна, Інтер, Перший, місцеві телеканали. Я думала, при такому розголосі, слідство буде рухатися у правильному напрямку. Але всім було цікаво лише зняти цікаву історію, а далі....нікому немає до цього діла. На жаль.... і дуже шкода.
Тому змушена знову звертатись до Вас з проханням допомогти. Хто як і скільки може. Адже разом ми сила. І я щиро вірю, що усе буде добре. Щиро дякую усім.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень