«One Direction» покидають сцену

Втім, вони обіцяють повернутися

Про те, що «One Direction» після виходу свого останнього альбому збираються взяти невелику перерву, стало відомо вже давно. Однак тепер імпровізована «творча пауза» для колективу затягнеться дуже надовго - в інтерв'ю BBC Radio1 Ліам Пейн заявив, що «One Direction» збираються відпочивати один від одного мінімум 2 роки.

«Зрозуміло, спочатку ми збираємося трохи відпочити, а потім подумати, яке наше місце у світі. А потім я просто хочу писати пісні. Для мене це найцікавіша частина - ну, за винятком концертних турів», - сказав Ліам.

Два роки в світі шоу-бізнесу - це дуже багато, і є велика ймовірність, що за цю «невелику перерву» про «One Direction» просто забудуть. Втім, сам Ліам Пейн пообіцяв, що вони обов'язково повернуться.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень