Олімпіада, яку започаткували на Рівненщині, стане загальнонаціональною

У Рівному нагородили переможців обласної учнівської олімпіади «Знавці Біблії»

Відзнаки та цінні подарунки отримали понад 60 учнів шкіл області. На цей захід приїхав Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба, а також численні представники релігійних організацій та керівництво Рівненської облдержадміністрації.

Рівненщина – це приклад всій країні, що вивчення Біблії може стати потужною моделлю навчання для школярів, аби наші діти зростали в повазі до батьків і в повазі до Бога. Запровадження біблійного навчання у школі дуже важливе, і тут ваша область вже перейшла до діла, - похвалив Микола Кулеба ініціативу рівнян.

Олімпіада в школах Рівненщини проводилась вперше. До проекту одразу ж долучилось більше половини навчальних закладів, а загалом 18 тисяч учнів випробували свої знання Святого Письма.

Це тільки старт і в майбутньому ми зможемо охопити усі школи області,  відзначив голова РОДА Олексій Муляренко під час вітального слова:

Хочу подякувати всім причетним до цієї події людям, які вклали свою енергію в те, щоб на Рівненщині відбулося таке дійство, яке охопило всю область. Сьогодні ми говоримо, що ця олімпіада стала пілотним, вже реалізованим проектом, який з наступного року буде впроваджений на території всієї країни.

Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба також обговорив з керівництвом адміністрації ряд робочих питань, стан реформування інтернатів, роботу соціальних служб, питання всиновлення тощо.

Він зауважив, що наразі Рівненська область має найкращі в державі показники по сімейним формам виховання дітей-сиріт. Більше 94% таких діток ростуть та соціалізуються в повноцінних сім’ях.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень