Олена Зеленська зробила заяву і повідомила, чи планує йти у політику

Перша леді відповіла на хвилююче багатьох питання

Останнім часом ходять розмови про нібито політичні амбіції Олени Зеленської та її плани йти самостійно у велику політику. Втім, перша леді запевняє, що це не її сфера, і вона не будуватиме політичної кар'єри після завершення президентських повноважень її чоловіка. Про це вона зізналась у розмові з журналісткою видання РБК-Україна.

- Ні, я не хочу. Це не моя сфера. І мені чомусь останнім часом часто ставлять таке запитання. Комусь прийшла така ідея в голову – я не знаю кому.

 

Але я цього не хочу, я цього не прагну. Тому цього не станеться ніколи, - заявила Зеленська.

Дружина президента зазначила, що вона не обирала роль першої леді, але вона прийняла її та намагається бути корисною. Чи хотіла б вона повернутися до своєї минулої діяльності, то Зеленська про це наразі не думає.

- Так, я дійсно не обирала теперішній стан, теперішню роль. Але можу сказати, що я її прийняла, я йду цим шляхом і намагаюся бути корисною і ефективною. І не думаю про те, що б могло бути, якби цього не сталося.

 

Я намагаюся не дивитися в минуле – це марно, це відволікає від майбутнього. Я над цим не розмірковувала, — сказала перша леді.

За словами Олени Зеленської, вона не впливає на державні процеси і може ініціювати та підтримати лише ті речі, які стосуються гуманітарних та соціальних сфер.

- Володимир Зеленський як президент зі мною не радиться. І я думаю, що це правильно.

 

По-перше, я б не могла дати йому експертну пораду, між нами величезна прірва в знаннях, які має він зараз і які б я могла йому додати.

 

І це неетично, - вважає перша леді України.

 

Я вважаю, що в нього настільки велика відповідальність. Не може дружина радити чоловікові в питаннях державного управління. Це неправильно.

 

Ми навіть не говоримо з ним на такі теми. Так, ми щось обговорюємо. В рамках дискусії ми можемо обговорювати питання, які хвилюють всіх українців, у нас багато дискусійних питань у суспільстві, з яких ми можемо сперечатися, можемо погоджуватися.

 

Але це не означає, що те, що ми сказали одне одному, потім стане якимось рішенням або вплине на його думку при прийнятті рішень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень