Окупанти лютують: українці нищать російську та радянську символіку у Маріуполі

Тут дедалі частіше видно українські стяги

Колаж Телеграф

Маріупольці регулярно нагадують окупантам, що їм потрібно піти, - пише Телеграф.

Мешканці окупованого міста продовжують натякати росіянам, що їхнім порядкам тут не раді. До прикладу, нещодавно невідомі зірвали прапор радянського союзу зі статуї так званої «бабусі з прапором» — тієї самої, яка вибігла з прапором СРСР до воїна ЗСУ, бо думала, що це російські військові.

Напередодні ж окупаційна влада знову повісила цей прапор на місце. Але простояв він недовго. Як повідомляють у Telegram-каналі Мариуполь сейчас, невдовзі стяг тоталітарної країни знову зірвали. На підтвердження фото зірваного радянського прапора сфотографували та опублікували у вищезгаданому Telegram-каналі.

Зазначимо, що напередодні в окупованому місці сталося ще кілька цікавих подій. До прикладу, чоловік ходив у дворі багатоквартирного будинку з українським прапором. Його він розгорнув у руках і носив туди-сюди.

Окрім цього, росіянам не вдалося повісити радянську символіку ще в одній точці міста. Плакат до так званого «Дня перемоги» з російською зіркою та георгіївською стрічкою вивісили на одному з будинків. Однак його порізала ножицями місцева бабуся.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень