Окупаційна влада Запорізької області запропонувала перейменувати Україну в УГІЛ

Що означає ця назва

Пропозицію перейменувати Україну на УГІЛ (Українська держава Івано-Франківська та Львова) висунув так званий представник місцевої адміністрації Запоріжжя Володимир Рогов.

За його словами, представники Львівщини та Івано-Франківщини – це основа київського режиму.

Як показувала практика, місцевому населенню київський режим не довіряв і не довіряє, тому до центральних та південно-східних регіонів везуть на ключові пости вихідців із західноукраїнських областей, – запевнив Рогов, передає Комсомольская правда

Хто такий Володимир Рогов?

Це колабораціоніст, який підписується як «член главного совета военно-гражданской администрации Запорожской области» і є ключовою «говорящою головою» окупаційної влади. А також вже називає себе мером Мелітополя, повідомляє Детектор-медіа.

Раніше Рогов був невеличким бізнесменом. Він мав магазин комп’ютерних комплектуючих «КПСС» на зупинці, як їхати з Металургів в центр, торгівля канцтоварами, трішки комерційних «квадратів» для здачі в оренду під дрібні магазинчики-лавки, ще якийсь бізнес з виробництва алкоголю в Бердянську. Що тоді було новацією, він тримав низку невеликих локальних сайтів з працевлаштування, знайомств і подібного «купі-продай».

 

Також Рогов був власником сайту «День Запорожья», day.zp.ua.  Сайт майже ніколи не давав посилання на першоджерело новини, яку брали з іншого сайту,  контент-менеджери «Дня» ніколи не реагували на листи чи повідомлення «поставте, будь ласка, гіперлінк», і навіть коли про це писали напряму Рогову, реакції теж не було. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень