Оксамитовий сезон на Білому озері. Роботу оздоровчого комплексу продовжили

У літній період тут оздоровилося близько 2 тисяч осіб

Роботу реабілітаційно-оздоровчого комплексу Рівненської АЕС «Біле озеро» продовжили до 15 вересня 2020 року.

За словами директора РОК «Біле озеро» Ярослава Устимчика, цьогоріч з дотриманням усіх карантинних заходів, що розпочинаються вже зі входу на територію комплексу та чинних вимог МОЗ України, в період з 06 липня по 28 серпня оздоровлено 1469 осіб (працівників Рівненської АЕС) та 401 особу (інші гості комплексу).

Цього сезону оздоровча кампанія на РОК «Біле озеро» проходить більш, ніж успішно. Тож було прийнято рішення продовжити сезон відпочинку до 15 вересня 2020 року. Всім охочим працівникам Рівненської АЕС (їхнім дітям, членам сімей працівників) та пенсіонерам — членам Атомпрофспілки для отримання послуг з реабілітації, оздоровлення та рекреації придбати путівки можна в приміщенні профспілкового комітету електростанції (кабінет 108, будівля МАГАТЕ). Працівникам, в яких виявлено COVID-19 та які перебувають на ізоляції, путівки реалізовуватись не будуть, - наголосив Ярослав Устимчик.

Тож для любителів оксамитового сезону, відпочинок на РОК «Біле озеро» стане хорошою нагодою побороти щемливе почуття суму за літом, яке минає та відчути увесь посмак чудового відпочинку, — повідомляє РАЕС.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень