Офлайн пункт команди «Дія» створили у Рівному (ФОТО)

Сьогодні перший робочий день

У Рівному почав працювати офлайн пункт команди «Дія».

Створенню пункту допомоги з видачі сертифікатів вакцинації проти коронавірусу передували шалені черги пацієнтів до сімейних лікарів. Відтепер особам, яким не вдається самостійно згенерувати сертифікат про вакцинацію у додатку Дія, допоможуть фахівці, говорить начальниця управління цифрової трансформації при облдержадміністрації Олена Медведюк:

- Ми допомагаємо генерувати COVID-сертифікат в електронній формі, але й тим, кому потрібен документ у паперовій формі, ми можемо роздрукувати його.

 

Ми готові надавати таку технічну підтримку, аби люди змогли отримати COVID-сертифікати про вакцинацію та уникнути обмежень під час пандемії.

Скористатися послугами офлайн пункту команди «Дія» можна у торговому центрі «Злата Плаза» біля стійки ЦНАПу. Поруч також розташований пункт вакцинації.

Першими за допомогою вже звернулися люди старшого віку і ті, у кого кнопковий телефон.

 

Олена Медведюк також зауважила, що тим, хто вже має паперове свідоцтво про вакцинацію, обов’язково потрібно мати при собі й документ, який підтверджує особу.

Найчастіше громадянам не вдається згенерувати COVID-сертифікат у «Дії» через неправильні дані, які вносять медпрацівники під час вакцинації. У такому випадку люди повинні звернутися до сімейного лікаря, бо виправити помилку у медичній документації можуть лише лікарі.

Наразі у Рівному лише один офлайн пункт команди «Дія», але, якщо попит на такі послуги зростатиме, у місті можуть відкрити і додаткові інформаційні пункти. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень