«Дія» вимкнеться на ніч. Переїджає

У новий дата-центр

Державний додаток «Дія» працюватиме до опівночі. 7 листопада з 00:00 до 7 ранку замовлення послуг і документів буде недоступним, повідомляють на фб-сторінці «Дії».

Також відповідні оголошення надійшли й користувачам додатка:

Встигніть завантажити COVID-сертифікат та скористайтеся послугами в Дії. Дія переїжджає в новий датацентр та збільшує потужності, щоб впевнено справлятися з навантаженням та надавати якісний сервіс українцям у будь-який час.

 

У ніч з суботи на неділю 7 листопада з 00:00 до 07:00 ми проводимо переїзд, тож замовлення послуг та документів буде недоступним.

 

Отримання COVID-сертифікатів працюватиме на порталі Дія весь час. Як завантажити сертифікат в телефон або роздрукувати — дивіться в інструкції:

 

 

Якщо отримали COVID-сертифікат у застосунку завчасно, він залишиться та працюватиме, але ви не зможете його замовити знову в цей період.

 

Команда підтримки Дії працюватиме в аеропортах по всій країні всю ніч, щоб допомогти кожному отримати COVID-сертифікат та успішно полетіти з країни.

 

Завчасно скористайтеся послугами та отримайте COVID-сертифікат у Дії.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень