Один з найкращих гравців України в дисципліні FIFA з’явився у НК «Верес»

Позиції червоно-чорних у кіберфутболі посилили

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Народний клуб «Верес» домовився про співпрацю з чемпіоном України з кіберфутболу (дисципліна FIFA) Денисом Євтушиком.

Євтушик - у шарфі "Вереса". Фото надала пресслужба народного клубу.
Євтушик - у шарфі "Вереса". Фото надала пресслужба народного клубу.

Відтепер Денис буде захищати кольори «Вереса» в чемпіонаті України з кіберфутболу серед клубів УПЛ, а також брати участь в різноманітних рекламних акціях та турнірах від імені народного клубу.

 - Підписання Дениса - дуже важливе для клубу, адже завдяки йому у нас є реальні шанси на перемогу в еУПЛ. Крім того, Денис буде брати участь в офлайн-заходах, де з ним зможуть зіграти юні вболівальники клубу.

 

Євтушик - один з найкращих гравців України в дисципліні FIFA, входить в число елітних кіберспортсменів світу у своєму виді.

 

Сподіваємося, що наша співпраця буде взаємовигідною та принесе гучні перемоги червоно-чорним, - прокоментував цю новину Радник Президента клубу Сергій Коваль.

До слова, Денис Євтушик - перший офіційний чемпіон України з FIFA (2019 рік). Народився 24 серпня 1998 року в Ковелі (Волинська область).

Грає в кіберфутбол з 2005 року, на професійному рівні з 2019 року.

Представляє промоутерську агенцію Esports Content Factory. Ігровий нікнейм - Flewless_phoenix. Проводить стріми на Twitch за посиланням.

Нагадаємо, народний клуб «Верес» припинив співпрацю з Ольгою Остаповець. Це сталося після скандалу у вболівальницькій спільноті. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень