«Здавайся»: Дмитро Корчинський по-дружньому звернувся до Стрєлкова-Гіркіна (ФОТО)

А Стерненко запропонував $10 000

Кілька днів соцмережами гуляло запитання: «Куди подівся Стрєлков-Гіркін, який до того постійно коментував події на фронті?».

Виявилося, що цей  персонаж вирішив задвохсотитися й подався до війська. Про це, начебто, своєрідно повідомила його дружина, виклавши спільне фото з Гіркіним у військовій формі російського «чмобіка».

Мовляв, усе добре. Скоро вийде на связь

Дружину у Гіркіна звати Мирослава, прізвища вона не змінювала

У відповідь на це повідомлення соцмережами покотилася хвиля кпинів, а Дмитро Корчинський навіть написав до Гіркіна звернення.

Наводимо – в авторському викладі

Обращєніє к Гіркіну І. І.

 

Как ви знаєтє, московскоє руководство допустіло вас к участію в воєнних дєйствіях, лішь для того, чтоби ви в бліжайшеє врємя погіблі.

 

Погібнєтє ви нє от взрива украінского снаряда, но от пулі в затилок випущеной кєм то із кадировцев, ефесбешников, или кому поручат.

 

Єдіснствєнний способ нє умєрєть от руссской рукі бурята Ілі дагєстанца — успєть здаться.

 

Постарайтесь здаться батальйону Братство. Діло в том, что воєннослужащіє ВСУ — часто люді простиє — нє романтічно, по бистрєнькому, удавят і сразу забудут.

 

Правосєкі будут дольше возіться с вєрьовкой, ізобразят трібунал (мінут на пятнадцать), но тоже нікому нє расскажут, чтоб ВСП потом нє достьобивалось «Куда дєлся труп?».

 

В отлічіє от ніх, братчики — люди с широкім гуманітарним кругозором і культорологіческой продвинутостью. Они обставят вашу казнь соответствующим понтом. Исторіческая реконструкція — чєтвєртованіє, или колєсованиє, или сожженіє на гарящих шинах, или саждєніє на кол, виструганий із какой ні будь нє бросовой дрєвєсіни.

 

Потом, в аду, ви сможетє гордиться своїй смєртью.

 

Корочє, ідітє к нам! Всєгда лучше умєрєть в кругу культурних людей, способних вас понять.

Стерненко тим часом оголосив, що готовий дати 10 000 дол. тому чи тим, хто візьме Гіркіна в полон

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень