Облрада проголосувала за придбання квартир для олімпійських призерів, - Кондрачук

Можливість передбачили у програмі розвитку фізичної культури та спорту

Понад 60 питань розглянули депутати на сесії Рівненської обласної ради, яка відбулася 19 серпня.

Вони стосувалися різних сфер життя Рівненщини.

Зокрема депутати затвердили Програму розвитку освіти Рівненської області на 2022-2024 роки, внесли зміни до Обласної програми оздоровлення та відпочинку дітей і розвитку мережі дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, санаторіїв на період до 2022 року.

Також внесли зміни до Обласної програми з запобігання поширенню, діагностики та лікування на території Рівненської області коронавірусу COVID-19 на 2021 рік. У Програмі розвитку фізичної культури і спорту у Рівненській області передбачили можливість придбання квартир олімпійцям:

У цій програмі відтепер передбачено можливість придбання квартир для наших олімпійських призерів Михайла Романчука та Олега Омельчука, а також надання відповідних винагород як спортсменам, так і їхнім тренерам, - розповів голова облради Олександр Кондрачук.

Сергій Кондрачук
Сергій Кондрачук

Також на сесії призначили директорів окремих комунальних підприємств. Обласне комунальне підприємство «Міжнародний аеропорт Рівне» очолить  Олександр Якубець. Натомість директором КЗ «Рівненська обласна філармонія» обрано Елеонору Стеценко.

Ухвалили під час сесії й низку звернень до вищих органів державної влади України, які стосуються найактуальніших проблемних питань нашого краю.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень