Обласна рада змушує майбутніх олімпійців тренуватися у тисняві (7 ФОТО)

Депутати не хочуть передавати приміщення у власність міста

Аварійне приміщення у центрі Рівного досі стоїть порожнім і продовжує руйнуватися, поки у залі поряд розташованої дитячо-юнацької спортшколи №1 одночасно проводять заняття одразу з двох видів спорту: спортивної гімнастики та фрістайлу.

Це - колишня будівля станції юних туристів на вулиці Симона Петлюри.

Понад два роки тому депутати Рівнеради ухвалили звернення до обласних обранців, з проханням передати його у власність місту. За задумом, використати 2,5 тисячі квадратних метрів хотіли для розширення спортивної зали перевантаженої спортшколи №1, що розташована поряд. Але виявилося, що приміщення не повністю у комунальній власності облради, 48 кв. м - приватна частина.

Спортзал ДЮСШ №1

Діти - вихованці спортивної школи - навіть робили сальто на вулиці перед приміщенням, де проходить сесія, щоб вплинути на депутатів. Тоді створення робочої групи назвали єдиним правильним рішенням.

Однак, обласна рада досі не готова передати об’єкт. Тим паче, просто так. Рішення досі немає, говорить керуючий справами виконавчого апарату облради Богдан Сологуб:

- Це питання, яке досі вивчають, і воно має стати предметом  домовленостей між владою області і владою міста. Але станом на сьогодні «віз і нині там». Приміщення перебуває в обласній комунальній власності. Це залежить від керівництва, як вони там уже домовляться. 

Між тим, за словами керівника управління майновим комплексом обласної ради Валентина Кирилюка, просто так приміщення ніхто не готовий віддати. Вочевидь, облрада чекає на пропозиції обміну.

Тоді, у 2017 обласна рада лише погодилася на звернення Рівнеради зняти з розгляду проект рішення про продаж цього об’єкта.

Читайте також: Чи продадуть «дитяче» приміщення у центрі Рівного

Читайте також: Рівненська спортшкола, яка готує олімпійців, потерпає від перевантаження (ФОТО)

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень