Чи продадуть «дитяче» приміщення у центрі Рівного

Боротьба триває

Йдеться про приміщення станції юних туристів, що на вулиці Симона Петлюри, 26.  

Як уже повідомляв сайт Радіо Трек, на сайті обласної ради з’явився проект рішення про продаж цього об’єкта.

Утім ще з минулої осені рівненська міська рада просила передати це зруйноване приміщення на баланс міста, аби розширити спортзал ДЮСШ №1, де три сотні дітей займаються спортом у тисняві.

І навіть ухвалила відповідне звернення до обласних депутатів.

Попередньо члени обласної комісії комунальної власності погодилися передати приміщення у власність міста.

Надто після виїзного засідання, коли особисто побачили стан цієї будівлі.

Утім нещодавно з’явився проект про продаж будівлі.

Тож, аби відстояти приміщення для дітей, заступник міського голови Галина Кульчинська уже вкотре особисто прийшла на засідання комісії комунальної власності облради разом з начальником міського управління молоді та спорту та директором спортивної школи №1.

Після довгих дискусій і обговорень члени комісії все ж ухвалили рекомендаційне рішення про передачу у власність міста цього приміщення.

Але поки Галина Кульчинська цим не задоволена, бо, каже, до сесії ще все може змінитися. Цікаво, що, як стало відомо, приміщення не повністю у комунальній власності облради, там є приватна частина:

- Тобто, хтось собі урвав якийсь кабінетик, тепер хтось шукає «зацепку», аби маніпулювати цим рішенням. Я не задоволена рішенням, того що рекомендації комісії залишаються рекомендаціями. Рішення завжди є чинним, якщо це сесійне рішення. Я завжди говорила, що це дуже ласий шматочок, в центрі міста, на проспекті Миру.

Отож, остаточно долю приміщення площею майже 2 тисячі квадратних метрів вирішать депутати обласної ради під час найближчої сесії 2 червня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень