Обладнання для виробництва наркотиків у Рівному намагалися викинути з вікна

Втім, поліція перешкодила цьому

Працівники карного розшуку Рівненського відділу поліції під час санкціонованого обшуку у помешканні 37-річного рівнянина виявили та вилучили прекурсори, наркотичні речовини та обладнання для його виготовлення.

Днями, на підставі ухвали Рівненського міського суду оперативники завітали з обшуком до квартири місцевого жителя. Правоохоронців чоловік, який проживає разом із співмешканкою та матір’ю, зустріли агресивно. Господиня почала викидати з вікна квартири обладнання, за допомогою якого її син виготовляв наркотики. Утім, поліцейські зуміли зупинити жінку та вилучити лабораторне обладнання. Крім того, у помешканні рівнянина знайшли і поліетиленовий пакет із метамфетаміном, паперовий згорток із марихуаною та скляну пляшку із соляною кислотою, за допомогою якої виготовлявся наркотик.

Як пояснив чоловік правоохоронцям, займався цим близько півроку для власного споживання. Відповідно до висновку освідчення він перебував у стані наркотичного сп’яніння.

Вилучені наркотичні речовини направлені на експертизу до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС, за результатами якої прийматиметься відповідне процесуальне рішення.

За фактом незаконного використання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 313 Кримінального кодексу України. Відповідно до санкції статті чоловіку загрожує покарання у виді штрафу у розмірі до 3400 гривень або арештом на строк від трьох до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Це вже не перша судимість рівнянина, адже у 2014 році він притягався до кримінальної відповідальності за розповсюдження відеоінформації порнографічного характеру. Також у минулому перебував на лаві підсудних за скоєння крадіжки, утім ця судимість у чоловіка вже погашена.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень