Об’їзна навколо Рівного, вартістю понад півмільярда, буде. Із цим допоможе держава

У цьому запевнив голова бюджетного комітету Верховної Ради Андрій Павелко під час візиту на Рівненщину.

Про необхідність ще однієї об`їзної у Рівному вкотре заговорили у березні.

За кілька місяців із важливістю об`їзду погодидилися і в обласній адміністрації.

Щоправда, тоді підрахунки були у десятки разів меншими.

Нині, за словами керівника обласної Служби автомобільних доріг Петра Удовиченка, попередня вартість будівництва об’їзду – понад півмільярда гривень:

- Вирішується питання будівництва північного обходу міста Рівне, протяжністю 21,3 км та орієнтовною вартістю робіт близько 550 мільйонів гривень. Це, у тому числі, поточний середній ремонт наявних доріг протяжністю 11,3 км, реконструкція наявної дороги, влаштування цементно-бетонного покриття, протяжністю 4 км та будівництво нової цементно-бетонної дороги з транспортною розв’язкою на двох рівнях, протяжністю 6 км.  

Між тим, наступного року за допомогою держбюджету автодор зосередиться на ремонті доріг державного значення, які пролягають Рівненщиною і ведуть до Білорусі та Польщі, говорить радник голови Укравтодору Олександр Кава:

- Основний акцент на Рівненщині буде спрямований на дороги М-19 – на ділянці від траси М-06 до Тернопільської області. На утримання та ремонт дороги Н-25, яка є важливою не тільки для області, а й для України, і забезпечує транзит та перевезення вантажів з України у напрямку Білорусі та Прибалтійських країн. І дорога Н-22 – це дорога Рівне-Луцьк-Устилуг.  

До речі, Верховна Рада ще на рік подовжила митний експеримент на фінансування доріг.

За словами керівника Служби автодоріг області, у 2017 році на поточний та середній ремонт автошляхів області за митним експериментом усього виділено понад півмільярда гривень.

Наші новини завжди можна знайти у Facebook та Telegram 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень