У Рівному цілодобово працює пункт обігріву

У ньому кожен охочий може випити чаю та погрітися

У зв’язку із різким пониженням температури повітря на Рівненщині цілодобово діє 26 стаціонарних пунктів обігріву. У них люди, що потерпають від морозу, можуть попити чаю та відігрітися, говорить начальник прес-служби ДСНС Рівненщини Віктор Козак:

– У зв'язку з різким пониженням температурних показників на території Рівненської області місцевими органами влади було організовано цілодобову роботу 26 стаціонарних пунктів обігріву. Вони створенні на об'єктах соціальної сфери.

Крім стаціонарних пунктів обігріву, при необхідності ми готові впродовж кількох годин додатково розгорнути спеціальні наметові пункти обігріву. Якщо будуть випадки переохолодження, не дай Бог, ми готові їх будь-якої миті застосувати.

У Рівному ж пункт обігріву цілодобово працює в обласному центрі з надання соціальних послуг, що на вулиці Дубенській, 71 А. У випадку ще більшого пониження температури у нашому місті почнуть діяти мобільні пункти обігріву. 

Нагадаємо, що на Рівненщині за перші дні нового року зареєстрований один груповий випадок переохолодження. У промерзлій хаті на самоті перебували троє дітей 2013, 2014 та 2015 років народження. Забирала малюків швидка.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень