Чоловіка з Рівного оштрафували за інтим

Раніше він вже був притягнутий за схожі злочини

42-річний рівнянин зареєструвався на сайті знайомств та не втримався: опублікував фото оголеного чоловіка та відео сексуального характеру. За це правоохоронці його і спіймали. Наразі чоловік повинен заплатити штраф близько двох тисяч гривень. Про це повідомляє РІ з посиланням на вирок Рівненського міського суду.

Зареєструвавшись на одному з сайтів знайомств, чоловік розмістив три фотознімки оголеної особи чоловічої статі із статевим органом у наближеному ракурсі, у чому експерт визнав елементи порнографічного характеру.

Крім того, розмістив дві відеопродукції із зображенням осіб чоловічої та жіночої статі, які здійснюють статеве задоволення поза статевим актом через збудження своїх статевих органів, тим самим безоплатно розповсюдив вказані відеопродукції – йдеться у вироку суду.

Під час судового засідання чоловіка не було, але він щиро розкаявся та визнав свою вину. Попросив через свого представника не обмежувати його волю.

Як наслідок, Рівненський суд зобов’язав любителя інтиму сплатити 1700 неоподаткованих мінімумів штрафу. Також, чоловік оплатить роботу залученого експерта.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень