Рівненський Офіс реформ отримав Подяку Віце-прем’єр-міністра

За активну участь та сприяння у проведенні реформ

Регіональний Офіс реформ Рівненської області отримав Подяку Віце-прем’єр-міністра України – Міністра регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія Зубка.

Таку відзнаку команда Офісу одержала за активну участь та сприяння у проведенні реформ, визначених Програмою діяльності Кабміну та Стратегією сталого розвитку «Україна - 2020» у 2015 році, досягнуті результати у розбудові місцевого самоврядування.

Окрім рівненського, аналогічну Подяку Віце-прем’єр-міністра отримали ще три офіси в Україні – житомирський, донецький та запорізький.

Нагадаємо, на Рівненщині утворені перші п’ять об’єднаних територіальних громад. Наразі вони самостійно формують свої бюджети, готують програми розвитку своїх територій та інвестиційні проекти. Також 27 березня 2016 року  в Радивилівській міській об’єднаній територіальній громаді відбудуться перші вибори.

Ще 14 потенційних громад області отримали позитивні висновки Рівненської ОДА щодо відповідності їхніх проектів рішень про добровільне об’єднання. Нині ці громади виходять на остаточний етап формування та очікуватимуть  призначення виборів Центральною виборчою комісією.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень