Обіцяв продовжити групу інвалідності – на хабарі зловили лікаря з Острога

Його затримали в його ж кабінеті з міченими купюрами

На хабарі викрили лікаря однієї з центральних районних лікарень Рівненщини.

За  версією слідства чоловік, будучи членом військово-лікарської комісії районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, вимагав та отримав гроші за видачу медичних документів.

Документи підтверджують наявність захворювань у 26-річної жінки з інвалідністю з дитинства та сприяння їй у проходженні медико-соціальної експертної комісії для продовження групи інвалідності.

Пресслужба Рівненської обласної прокуратури повідомила, що лікаря викрили 28 квітня у його службовому кабінеті та було вилучено мічені купюри. 

Вирішується питання щодо повідомлення чоловікові про підозру.

Досудове розслідування проводять слідчі.  Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень