Обережно: харчові звички, які провокують рак
Особливо обережними слід буде любителям м’ясного
Любителям червоного м'яса треба бути вкрай обережними. Неконтрольоване споживання м'яса і продуктів його перероблення провокує зростання ризиків раку.
Щодо переробленого м'яса – йдеться про ковбасу, сосиски, заморожені напівфабрикати.
Небезпеку викликає і молоко з тривалим терміном зберігання.
Готові продукти обирайте, вивчаючи склад. Уникайте ті, де в складі є консерванти та канцерогени. Не можна зловживати смаженими, копченими продуктами.
Якщо любите страви з відкритого вогню – то уважно слідкуйте, аби вони не підгоріли. Підгоріле їсти не можна, це провокує рак.
Важливо зберігати баланс рослинної та білкової їжі. Раціон треба збагатити продуктами з високим вмістом клітковини.
Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікування
Радіо Трек: НОВИНИ