«Нравится не нравится, хай терплять», – воїни ЗСУ відібрали снаряди окупантів (ВІДЕО)

І обіцяють їх обов’язково повернути в окупантів

В Україні – 15 день війни з російським ворогом. Нещодавно воїни 93 бригади «Холодний Яр» підбили NLAW російський танк. І, кажуть військові, з орками борються не лише професіонали, а й цивільні. Бо військові лише підбили танк, а місцеві – допалили.

Вже на місці події наші військові виявили хороший запас російських снарядів, їх забрали і обіцяють обов’язково повернути ворогу. Бійці 93 бригади «Холодний Яр» зауважили таке:

- Ці снаряди мали вилетіти з дул російських танків по українцях, їхніх будинках та інфраструктурі. Утім, щось пішло не так: російська армія потроху втрачає, як танки, так і боєприпаси до них.

 

Та хазяйновиті українці не дають пропадати добру і відвантажують БК.

 

Нравится не нравится, як їх лідер казав, хай терплять! Ці снаряди обов'язково повернуться своїм власникам, нехай не ображаються.

Українські воїни просять у Заходу більше NLAW, бо кожен українець хоче спалити окупанта, але поки не кожному вистачає.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень