Новий рік у Рівному відзначали баскетболісти

Кращі серед кращих отримали нагороди

Сьогодні в Обласній дитячо-юнацькій спортивній школі пройшло свято баскетболу. На заході були присутні дитячі спортивні команди 2001–2006 років, а також їх тренери. Найкращі гравці отримали нагороди.

Кубки та грамоти вручили заступник голови Рівненської облдержадміністрації Світлана Богатирчук-Кривко, начальник управління освіти Григорій Таргонський та начальник управління у справах молоді та спорту Віталій Ліпський. Кращим гравцем команди 2001 року народження став Шеметов Ілля.

Це ще один мій стимул для тренувань, щоб стати чемпіонами всеукраїнської юнацької чемпіонської ліги. Останній тур, коли ми грали проти Черкас, мені сподобалось, як я грав. Особливо, як я стояв в захисті та мотивував це робити своїх колег.

Я вважаю, що у баскетболі найголовніше - це захист.  

Між церемоніями нагородження команди змагалися між собою в різноманітних конкурсах. Після ігор усім дітлахам вручали подарунки від Святого Миколая. Серед тренерів також відзначили найкращих. Наставником 2016 року став Валерій Жартун – тренер юніорської збірної України. Зі свята почався новий баскетбольний сезон 2017.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень