Чемпіоном України з баскетболу став «Хімік»

"Хімік" з м.Южне вдруге поспіль став чемпіоном України з баскетболу. У фінальній серії проти київського "Динамо" южненці за сумою чотирьох матчів здобули перемогу – 3:1.

Домашня поразка в першому матчі серії стала для баскетболістів "Хіміка" справжнім холодним душем. У наступних трьох поєдинках южненці, вже під керівництвом іншого тренера (замість Олега Юшкіна виконуючим обов’язки наставника було призначено Віталія Степановського), діяли доволі зібрано й здобули важкі перемоги, завоювавши в підсумку золоті нагороди.

Примітно, що дві перемоги було здобуто на майданчику суперника, в столичному Палаці спорту, при цьому обидва поєдинки видалися напруженими й тримали інтригу до самої фінальної сирени. І якщо в першому матчі, що проходив у Києві, гості протягом усього часу вели в рахунку, особливо не дозволяючи засумніватися у власній перевазі, то в другому їм довелося неабияк постаратися, аби вирішити всі питання у протистоянні на свою користь.

Утім, у вирішальні моменти міцніші нерви та точніші кидки були саме у южненців, які тим самим підтвердили звання найсильнішої команди України.

Суперліга, плей-оф, фінал

3-й матч

"Динамо" (Київ) – "Хімік" (Южне) – 75:78 (18:29, 18:13, 14:17, 25:19)

4-й матч

"Динамо" (Київ) – "Хімік" (Южне) – 76:78 (17:16, 19:22, 18:22, 22:18)

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень