Новою дорогою з Рівного на Луцьк скоро курсуватиме «рогатий»

Обіцяють відновити рейси тролейбуса, який раніше їздив у Городок

Фото - Рівнеелектроавтотранс
Фото - Рівнеелектроавтотранс

Про відновлення руху тролейбуса № 6 заговорили у Рівному. Це був маршрут, який починався біля РЗВА та закінчувався в Городку.

Нині ж, у КП «Рівнеелектроавтотранс» повідомили, що на дорозі у напрямку Луцька, яку відремонтували нещодавно, монтують мережі. 

 - ... багато хто пам'ятає, що за місто колись курсував тролейбус за маршрутом №6 - мчав трасою майже 4 кілометри та звертав праворуч до села Городок, біля околиць якого розвертався на кільці «Рівненський завод тракторних агрегатів».

 

Регулярні рейси «шістки» завершилися ще перед початком першого карантину - наприкінці березня минулого року, а востаннє «рогату» машину у тих краях можна було побачити 4 жовтня. На початку листопада розпочалася реконструкція дороги, і контактну мережу демонтували.

 

Але робота не може вважатися завершеною, поки не відновлені всі комунікації, порушені у ході ремонту. Тому тролейбусна лінія рано чи пізно повинна була з'явитися знову, і схоже, що вона дочекалася свого часу: на новеньких залізобетонних опорах вже монтують гнучкі поперечини!

 

На них будуть кріпитися несучі троси та контактний дріт. Таке рішення є більш оптимальним для позаміської траси, оскільки відстань підвісу дротів від краю проїзної частини не обмежується довжиною жорсткого кронштейну, як раніше.

 

Це дозволить тролейбусам маневрувати між смугами руху, - повідомляють на підприємстві.

Нагадаємо, ремонт шестикілометрову ділянку дороги Устилуг-Луцьк-Рівне завершили влітку.

Вартість ремонту дороги становила близько 450 млн грн.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень