«Ні послуг, ні авто»: біля Рівного автомайстер викрав «Мазду» клієнта. Тепер «відсидить» (ФОТО)

А перед цим потрапив на ній у ДТП

Іще 15 травня 35-річний житель Рівненського району залишив свій легковик «Mazda 323» 40-річному майстрові із фарбування у селі Городок. Утім, майже за три місяці не отримав... ні послуг, ні авто.

Пофарбований транспортний засіб мав забрати через декілька тижнів, однак «спеціаліст» постійно переносив термін виконання робіт. Коли замовник приїхав на початку серпня,  авто у гаражному боксі не виявив. Тоді із заявою звернувся до правоохоронців.

Поліцейські встановили, що 40-річний житель села Городок вирішив поїхати у своїх справах, тож взяв автомобіль, який привезли йому на обслуговування.

 

Не впоравшись із керуванням, під час руху допустив наїзд на бетонну конструкцію, внаслідок чого легковик зазнав механічних ушкоджень.

 

Виявили авто правоохоронці за місцем проживання зловмисника.

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Відомо, що раніше у поле зору правоохоронців 40-річний чоловік не потрапляв. Але за скоєне йому може загрожувати до п’яти років позбавлення волі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень