Новий нейтральний: експерти назвали найгарніший колір для стін будь-якого помешкання

Простір стане вишуканим та стильним

На колір і смак товариш не всяк. Але все ж є доволі універсальні рішення, які однаково добре підходять різним приміщенням, роблять їх стильними та вишуканими, при цьому зберігають таку важливу багатьом стриманість.

Це землисто-рожевий – один з найкрасивіших кольорів для кімнати. Інші відтінки не можуть забезпечити такого ефекту.

Землисто-рожеві кольори підходять для кожної кімнати в домі, додаючи тепла, коли це необхідно у погано освітлених приміщеннях. Він підійде для фарбування стін ванної кімнати. Також це гарний відтінок для меблів на кухні, – пояснює експерт Патрік О’Доннелл.

Усі землисті відтінки рожевого та пудрові відтінки можуть легко створити м'яку та ніжну схему. Рожевий – це як новий нейтральний.

Він може буквально поєднується з будь-яким іншим кольором: із зеленим, синім, червоним та відтінками натуральної деревини, – зазначають дизайнери інтер'єру.

Він справді привітний і привабливий, універсальний колір.

Джерело: 24 канал

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень