Нові виплати військовим з 1 січня: хто отримуватиме до 20 тис. гривень

Грошову допомогу будуть виплачувати щомісяця

З 1 січня 2023 року в Україні набрав чинності Закон, що встановлює виплати грошей людям, яким надали звання Героя України з врученням ордена «Золота Зірка», лицарям ордена «Богдана Хмельницького» та кавалерам ордена «За мужність».

Відповідно до цього документа, запроваджується щомісячна виплата грошової допомоги в розмірі трьох мінімальних заробітних плат, встановлених на 1 січня календарного року, — особам, яким присвоїли звання Герой України з врученням ордена «Золота Зірка». Сьогодні це - 20 100 гривень.

У розмірі двох мінімальних заробітних плат — лицарям ордена «Богдана Хмельницького» трьох ступенів. Йдеться по 13 400 гривень.

 

У розмірі однієї мінімальної заробітної плати — кавалерам ордена «За мужність» трьох ступенів (повні кавалери). Сьогодні це 6 700 гривень.

Окрім того, встановлюється щомісячна виплата грошової допомоги в розмірах від трьох до однієї (у розрахунку на місяць на сім’ю) мінімальної заробітної плати членам сімей померлих або нагороджених посмертно осіб, яких нагородили званням Герой України з врученням ордена «Золота Зірка», лицарів ордена «Богдана Хмельницького» трьох ступенів (повні лицарі) та кавалерів ордена «За мужність» трьох ступенів (повні кавалери).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень