Нове та добре – Тельцям, проблема особистих симпатій – Терезам: гороскоп на 14 грудня

А Діви можуть відчути опір

ОВНИ

Зниження енергопотенціалу може призвести до помилок у роботі, тому будьте уважними.

ТЕЛЬЦІ

Очікуйте на добрі новини. Можливі також нові любовні пригоди та романтичні зв'язки. Однак, вам потрібно шукати компроміси, якщо плануєте будувати довгострокові відносини.

БЛИЗНЯТА

Вас можуть засмутити ваші фінансові справи. Саме час відмовитися він не надто потрібних покупок і налягти на роботу.

РАКИ

Можливе занепокоєння через якісь папери. Вам вдасться досягти успіху, якщо підете обхідними шляхами, але зберігатимете вірність своїм ідеалам і моральним принципам.

ЛЕВИ

Ваші судження можуть відрізнятися непостійністю чи недостатньою аргументацією. Зараз бажано підпорядкувати особисті інтереси громадським.

ДІВИ

Вас переповнюватиме енергія та бажання втілити у життя всі свої ідеї. Також ви можете відчувати опір, брак ресурсів чи практичних можливостей для реалізації задуманого. Якщо ви зважилися на щось, то не відступайте та твердо йдіть до мети.

ТЕРЕЗИ

Особисті симпатії стануть каменем спотикання у взаєминах та справах. Якщо ви навчитеся стримувати емоції, то зможете досягнете успіху, якого так прагнете.

СКОРПІОНИ

Можливий складний момент, коли загальмуються справи та погіршаться стосунки. Не панікуйте, адже плани, які в цей період не реалізуються, не варто оплакувати.

СТРІЛЬЦІ

Зараз потрібно мислити нетривіально, заряджати своїми ідеями інших, але при цьому ви повинні бути готовими до того, щоб здійснити задумане.

КОЗОРОГИ

Ймовірна зміна мети, загальної орієнтації бізнесу, яка пройде досить болісно, ​​але згодом дасть непоганий результат. Для досягнення своїх професійних цілей не соромтеся використовувати зв'язки з вищими інстанціями.

ВОДОЛІЇ

Будь-який прояв зарозумілості, як і невміння сконцентрувати свою увагу і зусилля на головному, може поставити під сумнів усі ваші заслуги, тому будьте обережні.

РИБИ

Переконайтеся, що ваші кохані готові пристосуватися до вас і до вашого активного способу життя. Інакше доведеться зменшити оберти.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень