«Нове порушення закону»: Шустик про те, чому облрада не поновлює його в Діагностичному

Каже, що його опоненти – виказують себе

Роман Шустик - керівник Рівненського обласного діагностичного центру

Тиждень тому Рівненський суд скасував розпорядження голови обласної ради про звільнення головного лікаря Діагностичного центру Романа Шустика.

Згідно з рішенням суду його мали відразу поновити на посаді, однак цього досі не сталося. Про це Роман Шустик повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Негайне до виконання рішення суду про моє поновлення на посаді головного лікарі Рівненського діагностичного центру головою Рівненської обласної ради НЕ ВИКОНАНЕ, – йдеться у повідомленні.

Роман Шустик розповів, що слідом за одним порушенням облрада припустилася ще одного:

Маємо НОВЕ ПОРУШЕННЯ ЗАКОНУ – невиконання рішення суду в передбачений законом спосіб. Рішення суду передбачає негайне поновлення розпорядженням голови ради, а не винесення питання на сесію облради, про що заявлено головою в ЗМІ та опубліковано на сайті обласної ради. (Ред. – сьогодні, 27 жовтня, на сайті облради з’явився проєкт рішення щодо поновлення Романа Шустика на посаді головного лікаря Діагностичного центру. Тепер це питання мають розглянути на найближчій сесії облради).

Роман Шустик також додав, що він завжди працював чесно та відкрито. А дії з порушення закону вважає доведенням неправоти його опонентів.

Вони продовжують вигадувати нові перепони  для мого повернення на посаду, замість того, щоб вчинити по закону. Для чого вигадувати нові схеми – намагатися змінити статут закладу? Щоб ще раз підтвердити громаді області, що керівники обласної ради роблять незаконні дії?  Зміни до статуту – чергова спроба уникнути правосуддя та спробувати не виконувати рішення суду, – каже Роман Шустик.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень