Нова послуга у ЦНАПі Рівного спростить життя спадкоємцям та власникам старих дач

Тепер у центрі адмінпослуг можна внести зміни у певні дозвільні документи

Змінити дозвільні документи на виконання будівельних робіт можна у ЦНАПі вже з 1 квітня.

Про це повідомляє РАДІО ТРЕК. 

Йдеться про документи на об’єкти з класом наслідків СС1 – мала житлова забудова – видані до травня 2011 року у Рівному.

Кому така послуга потрібна, пояснила адміністратор відділу «Дозвільний центр» Рівненського центру надання адмінпослуг Тетяна Лустюк:

 - Це нова послуга спрощує систему надання дозвільних документів на початок виконання будівельних робіт по дозволах, які надавались до травня 2011 року. Тобто в Україні сьогодні діє система дозвільних документів на початок виконання будівельних робіт у 2-х формах: дозволи видані до 2011, а з травня 2011 – це повідомлення. 

 

Послуга безплатна для заявників, які починають будівельні роботи, на будівництві розпочатому до 2011, але на цей час фактично будівництво не завершили. Тобто, це стосується спадкових справ. Наприклад, дідусь подарував онукові незавершене будівництво. Нині спадкоємець може просто подати заяву у ЦНАП, внести свої дані й завершувати будівництво.

 

Тобто не потрібно починати процес оформлення документів спочатку. Так само це стосується змін у проєкті будівництва. За останні 20 років змінилась форма будівництва, матеріали. Тобто, є старий дозвіл, але сьогодні у нас інші пріоритети, іншу забудову, тому людина змінює проєкт і вносимо зміни й користуємось цією послугою. 

 

Послуга охоплює і питання дозволів. Дозвільна система до 2011 року передбачала наявність генерального підрядника і підрядника по забудові. Якщо сьогодні вони змінились, або юридична особа припинила свою діяльність, ми так само уклавши угоду з новим підрядником, або генпідрядником, можемо скористатись цією послугою.

Послуга – безплатна, надається протягом 5 робочих днів з моменту подачі заяви, додала Тетяна Лустюк. Деталі – на сайті ЦНАПу.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень